Tagspærene rejses

I går, torsdag den 22. marts, gjorde tømrerne Thomas og Christian klar til tagspærene, der blev leveret fra Palsgaard spærfabrik i Hampen her til morgen.

 En bygherre på inspektion.Flot ser det ud

Kort før fyraften var Anette Krog på besøg for at lave kvalitetskontrol af letbeton væggene, som de blev færdig med den 21. marts (i tirsdags), samt dele af tagkonstruktion. Hendes rapport kan læses her: 1_H P Simonsens alle 21 Odense_Vægge og tag (2) Hun kommer igen når tagspærene er helt på plads.

Sådan – Efter et par dages arbejde.  Men vejret har også været med – fra den pæne side, med 10-12 gr. varme. Nu håber vi bare på godt vejr den næste uges tid, så tømrerne kan nå at få undertaget lagt på, før det igen begynder at regne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.