Omfangsdræn fortsat – Terrænbats

Torben i gang med at placere pumpebrønd til omfangsdræn. Pga. et enstrenget kloaksystem må omfangsdrænet ikke have direkte afløb til spildevandsledningen, men skal pumpes over i regnvandsbrønden, som så igen har forbindelse til skelbrønden. Kompliceret? Tja, men en ekstra omkostning.Der udlægges 360 mm terrænbats som gulvisolering.De skrå snit i terrænbattende i kanten er ud for yderdøre. Når betonen udlægges oven på terrænbattene, dækker den de steder ind over sokkelkanten, og risiko for revnedannelse i gulvklinkerne, der går længere ud ved yderdøre, mindskes.Det sorte folie er en membran, der skal lukke af for radon.Fordybningen i terrænbattene er til hovedfordelingsrør til gulvvarmeslanger og varmt brugsvand.Karsten holder kaffepause

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.