Rør og sokkel – fortsat

I går og i dag blev Torben Madsen færdig med soklen. Finpudsning overlades til murerene, når det bliver deres tur.  Alle spildevandsrør, regnvandsrør, dele af omfangsdræn og div. brønde er nu stort set på plads. Alle spildvandsrør og omfangsdræn, skal have et fald på mindst 20 promille, og ligge i en dybde på 70 cm.

Sandlaget inden for soklen er gjort klar til at der kan lægges terrænbats i morgen.

Afløbsbrønd ved den kommende udvendige vandhaneMidt i billedet ses brønd til tagvand. Det blå rør er vandrør på vej ind i huset. Nederst til højre ses skelbrønd til spildevand. heri monteres en rottespærrer. Spildevand og tagvand samt vand fra omfangsdræn løber i hver sit rør frem til skelbrønden. Hermed er vi forberedt på en evt. separering af spildevand og regnvand, hvis kommunen en dag beslutter det.Den røde sammenrullede slange er et tomrør beregnet til kabel-TV og internet. Det grå kabel er el-kabel på vej ind i huset.Så er der gjort klar til terrænbats i morgen. Materialet ses på næste billede.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.