Udskiftning af fortov

Byggeriet gik hårdt ud over fortovet. De eksisterende fortovsfliser var gamle og slidte og lå mildes talt meget ujævne. Selv om der var lagt sand og køreplader ud så knækkede mange af dem. Udskiftning af ødelagte fortovsfliser påhviler os som bygherre, uanset fortovets tilstand. Mange forskellige parter er kørt ind og ud af grunden, og derfor er det ikke sådan lige at bevise hvem der er skyld i hvad, så regningen for udbedring ender hos os.

På grund af ændring af indkørslen, der nu er blevet dobbelt så bred som den oprindelige, skulle vi under alle omstændigheder bekoste nye kørefliser her, hvilket udgør knap halvdelen af hele fortovsstykket. På det resterende stykke var ca. halvdelen af fliserne ødelagt og skulle udskiftes. Efter lidt snak med kommunen indgik vi en aftale om at vi bekostede udskiftning af alle fortovsfliser. Til gengæld leverede kommunen det antal fliser, inkl. kørefliser, der skulle bruges uden beregning. Efter indhentet tilbud fik entreprenørfirmaet Egelund opgaven. Pris kr. 24.400

Entreprenør Egelund i gang med at fjerne det gamle fortov

Så er der ved at være klar til et nyt fortov

Tungt arbejde – godt med hjælpende teknik

Vintervejr og sjap gør arbejdet lidt træls

Færdig arbejde. Nyt fortov til nyt hus

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.