Så kom vi endelig i gang.

I dag, fredag kl. 9.00, var vi til opstartsmøde hos HusCompagniet på Ørbækvej i Odense. Byggeleder Christian Hansen havde frisk kaffe på kanden. Christian har over 10 års erfaring som byggeleder hos HusCompagniet, og har bygget mange huse. Han skal stå for selve byggeriet af det nye hus og har kontakten til alle håndværkerne. På mødet gennemgik vi vores materialevalg, og tjekkede om alt var som vi ønskede, samt lidt information omkring byggeforløbet.

Bagefter kørte vi ud til grunden, hvor landinspektøren allerede var i gang med dagens opgave, at ‘afsætte huset’, samt bestemme ‘koten’ på huset (gulvhøjden i meter over havet) som blev sat til kote 22.6. Der blev sat nogle små pinde og trækors i jorden, så for første gang kunne vi se husets placering på grunden.

Entreprenør Torben Madsen, var også mødt op. Han skal udføre alt gravearbejde, fundering, kloakarbejde m.v. Der bliver tale om rigtig meget gravearbejde.

Torben, Christian og jeg.

Her hvor jeg står, skal der på et tidspunkt skal være redskabsrum.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.