Aftale om byggetilsyn

Husbyggeri er en kompliceret sag, og det går stærkt. Derfor kan meget gå galt. Vi er ikke håndværkere og kan ikke gennemskue alting i hele byggefasen. Derfor har vi besluttet at få tilknyttet en byggerådgiver til at føre tilsyn med opførelsen af vores hus. Det er også hvad andre husbyggere anbefaler. Det koster ganske vist en del penge, men de kan være givet godt ud, set i lyset af hvor store beløb et husbyggeri løber op i.

Der er flere firmaer der stiller deres ekspertise til rådighed. Via nettet, og ved at forhøre os lidt omkring, er valget faldet på 103 Rådgivende Ingeniørselskab, Tommerup.  http://www.103.dk   De har fået gode anbefalinger fra andre, og de tilbyder flg.:

  Tilsyn med byggeriet i udførelsen ved udgravning, fundering, betonstøbning,    opmuring, tagarbejder, tætning, vådrumssikring i badeværelser – rådgiveren har indregnet 8 tilsynsbesøg i perioden – rådgiveren koordinerer tidpunkterne for tilsyn med entreprenørens byggeleder.

Vores rådgivende ingeniør bliver Anette Krog. HusCompagniet er faktisk også interesseret i, at bygherre har tilknyttet en uvildig byggerådgiver til at føre tilsyn. Det giver en bedre dialog parterne imellem.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.