Redskabsskur.

Vi er nu midt i maj. Foråret har ladet vente på sig, vejret har ikke kunnet beslutte sig til om det skulle være vinter eller forår. Men nu er det forår og usædvanligt tørt.

Vi har arbejdet en del i at skulle have et redskabsskur til cykler og haveredskaber m.v. Vi har jo hverken kælder eller loft, og udhuset ved carporten bliver anvendt til opbevaring og et lille værksted. Sidste efterår købte jeg en mindre høvlebænk gennem Den Blå Avis, noget som jeg altid har ønsket mig.

I første omgang overvejede vi om vi skulle købe et færdiglavet redskabsskur i et byggemarked, men der findes de kun i bestemte størrelse og er ikke isoleret. Egentlig er de også for dyre i forhold til kvalitet.

På nettet fandt jeg en tømrer, der har specialiseret sig i bygning af småskuer. Se link: https://www.thymannstoemrerfirma.dk/ Efter et tilbud på hvordan det kunne laves fik han opgaven. I slutning af april stod det færdig.

Tilbuddet kan ses her: http://www.bjarneklaris.dk/wp-content/uploads/2023/09/2018-08-01-Tilbud-fra-Thymanns-Toemmerfirma.pdf Skuret blev dog lavet 2-3 m2 større, så det endte på 12,5 m2, og prisen endte på 45.000 kr. Så er det planen at jeg selv vil isolere og lægge el ind.

Her følger en del billeder af hele byggeprocessen.

Her skal skuret placeres. I flg. gældende regler skal det stå mindst 1 meter fra skel. Og der må ikke være åbninger (vinduer) ind mod skel. Der er også regler for højde i forhold til naboskel.

Byggemateriale ankommer

Der graves ud til fundament stolper. Hårdt arbejde p.g.a. tørke.

Bunden isoleres med 100 mm mineraluld og vindpap.

Så mangler kun isolering i loft og vægge.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.