Forafleveringsmøde

I onsdags, den 28.06.2017, kl. 8.00 mødtes byggeleder Chr. Hansen, rådgivende ingeniør Anette Krog samt Margit og jeg i huset. Før vi gik i gang, blev vi enige om at ændre mødet til et forafleveringsmøde og ikke et overtagelsesmøde, fordi der fortsat er en hel del “løse ender.”

På et forafleveringsmøde gennemgår man huset for “fejl og mangler” som det hedder. Herefter har HusCompagniet 8 uger til at udbedre det, der skal laves.

I flg. rådgiv. ingeniør Anette Krog så er det typisk mindre ting, der giver anledning til bemærkninger, f.eks. malerarbejde. Altså ting der ikke forhindre en indflytning. Og selv om vi gerne vil i gang med at flytte ind, så vil vi egentlig helst blive boende i sommerhuset indtil alt er på plads, da det kun bliver tale om en kortere periode.

På mandag kommer elektrikeren for at flytte de stikkontakter, der er placeret forkert(omtalt i tidligere indlæg). Ved samme lejlighed bliver der også installeret alarmsystem i huset. Det vil medføre lidt reparation af en køkkenvæg, som maleren skal lave. Af praktiske grunde kommer hvidevarer først ind i huset, når disse ting er udført. Schmidt Køkken mangler også at montere nogle få ting, bl.a. et par skabssokler og spejle i badeværelser.

Vi har bestilt glasplader som vindueskarme, og de er ikke på plads endnu, da der er lidt problemer med tilpasning.

Fugefirmaet har heller ikke kunnet blive færdig, da det har vist sig at det ene væghængte  toilet er placeret lidt for høj, så der ikke kan fuges mellem cisterne og gulv.

Denne cisterne er placeret lidt for høj over gulvet.

Denne her sidder rigtigt.

Så må vi se hvordan Proline VVS får løst “det lille problem”.

Ud over de nævnte større ting som skal laves, blev flere småskrammer på køkkenskabe og skuffer noteret. Der bliver tale om udskiftning eller reparation.

Udvendigt på huset blev der nogle få steder konstateret defekte fuger mellem murstenene.

 

 

 

 

Et par steder skal en mursten skiftes (revnet da nedløbsrøret er monteret)

og en vinduesramme skal udskiftes pga. skrammer i alu overfladen.

Mureren bliver bedet om at gennemgå og reparere.

Her skal et rør forlænges. Det røde regnvandsrør skal slutte 10 cm. under øverste sokkelkant.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.