Loftisolering

I dag blev der blæst isoleringsgranulat ind på loftsrummet.

 

De to røde streger på billedet er ca. 600-700 mm høje, hvilket svare til tykkelsen på loftisoleringen. granulatet falder over tid lidt sammen. Men det er nu alligevel en anseelig isoleringstykkelse. De to første billeder er taget fra carportens loftrum, hvor kravet til isolering er langt lavere end i den beboede del af huset.

Her ser vi ind over loftet på den beboede del af huset. Man kan ikke se meget af spærene. Dybt nede i isoleringen ligger div. kabler og ventilationsrør. Hvordan man kan kommer til at servicere disse ting en skønne dag, skal man vist ikke tænke alt for meget over.

Gangbroen ligger ca. 65 cm over selve loftet. Der er omk. 30 cm. op til nærmeste spærsamling. Her er mere tale om en kravlebro end en gangbro.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.