Have og fliser rundt om huset

Nu hvor huset er ved at være færdig, skal der gøres noget ved udendørs arealet. Grunden er kørt helt sammen, og er næsten som beton flere steder. Også kaldet traktose. Der blevet ved byggeriets start fjernet en del muldjord,  og i stedet for lagt et tykt lag grus og sand rundt om huset, for at biler og håndværkere har kunnet færdes.

Den overskydende mængde sand og grus skal fjernes. Vi skal have anlagt fliser rundt om huset. Grunden skal grubbes godt igennem, og et godt lag muldjord skal køres ind og fordeles på grunden, så vi kan få anlagt have.

Det kan vi ikke selv klare. For os er det er lidt specielt. Vi har aldrig boet her, og kender ikke sol- og lysforholdene, ud over hvad vi har oplevet, når vi har opholdt os på grunden.  Og så har vi tilligemed ryddet grunden fuldstændigt for træer og buske, i et gammelt villakvarter med udvoksede haver.

Vi har derfor hyret anlægsgartnerfirmaet Th. Skov Larsen, Odense, til opgaven, og havearkitekt Janne Fuglsang har udarbejdet en forslag til hvordan arealet kan udnyttes og indrettes mest hensigtsmæssigt.

Forslaget kan ses her: skitse h p simonsens allé 21 (4)

I mandags, den 3. juli, gik de så i gang med arbejdet. De efterfølgende billeder taler for sig selv.

Som det fremgår af billederne begyndte de med at anlægge fliser rundt om huset. Størrelse 40 x 40 x 5 cm. I carport og indkørsel bliver det kørefliser på 40 x 40 x 8 cm. Til en mindre terrasse ud for døren til soveværelset bliver der lagt sort teglbelægning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.