Lidt forsinkelse

Møde med byggeleder Chr. Hansen i dag.  Det skrider godt fremad. Jesper er fortsat i gang med at male – kun detaljerne mangler. Hårde hvidevarer installeres først i sidste øjeblik før overtagelse, for at minimere risikoen for tyveri og indbrud.

Status er at byggeriet er lidt forsinket, hvilket ikke passer HusCompagmiet ret godt, kan vi forstå. I flg. kontrakten skulle vi have overtaget huset i fredags, den 16.6.2017. Men det sker først sidst i næste uge, altså lige før den 1.7.2017. Årsagen ligger måske lidt i at vi har valgt vores egen maler, Jesper, som ene mand skal male hele huset. Han er grundigt med sit arbejde og går ikke uden videre på kompromis. Vi har en formodning om  at HusCompagniet ville have sat flere mand på opgaven – resultatet kan vi jo af gode grunde ikke sige noget om.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.