VVS arbejde og Troldtekt lofter

Proline VVS fra Odense SØ, er nu gået i gang med tilslutning af vand og varme.

Her ser vi vvs installation i teknikrummet. Det er tilslutning til gulvvarme der dominere billedet.

Her er billedet fokuseret på Grundfos cirkulationspumpe til gulvvarme. Og Wavin varmeveksler til det varme brugsvand. Der er kun installeret cirkulationspumpe på gulvvarmen. Energiberegningen tillader ikke cirkulationspumpe på varmt brugsvand. Men vi har nu alligevel forberedt brugsvands installationen til at der senere kan efterinstalleres en cirkulationspumpe på det varme brugsvand, hvis behovet viser sig. Der kan måske opstå et behov til det badeværelse, der ligger i den anden ende af huset.

Her ses vandtilslutning til bryggersvask og vaskemaskine (til højre), samt tilslutning til afløb nederst ved gulvet.

Her ved ugens slutning er status at tidsplanen fortsat holdes stramt. Og indtil nu er alt gået som planlagt og forventet.

I næste uge:

Mandag og tirsdag montere tømrerne et lag gipsplader på lofter. Senere i forløbet, når maleren har været der,  monteres Troldtekt Ultrafine loftplader.

Tirsdag bliver der lagt tagsten på huset.

På onsdag kommer der materiale til murer, og han kommer torsdag og laver indvendige vinduesbænke, og lukker alle elektrikerriller indvendig.

Der igangsættes udtørring af huset torsdag eller fredag. Det kommer nok ikke til at vare så længe at udtørre huset. Vi fik jo huset lukket efter en længere periode helt uden regn.

Apropos Troldtekt loftplader, så er det et emne  der virkelig deler vandene, har vi fundet ud af. Den ældre generation vil absolut ikke have Troldtekt lofter, som de forbinder med idrætshaller, folkeskoler og husdyrstalde. Den yngre generation, og de helt unge, er vilde med Troldtekt Ultrafine. Vi var selv i tvivl i lang tid. Valget stod mellem akustik gipsplader (loftplader med små huller) og Troldtekt. Vi valgte de sidste til hele huset. Nu må vi så se hvordan det bliver.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.