Nye fjernvarmerør

I dag blev det sidste vinduesparti sat på plads, så nu er huset helt lukket. Vi har i dagens anledning fået udleveret en byggenøgle fra HusCompagniet, så vi kan låse os ind for at checke tingene, når det passer os.

I går og i dag har FjernvarmeFyn været i gang med at tilslutte nye stikledninger fra hovedledningen, der ligger i den anden side af vejen. Hvilket har givet en del problemer med trafikafviklingen på vejen.  Det hele er blevet gravet op, tværs over vejen og rundt om huset. Nu var det ellers blevet ordnet så fint med stabilgrus osv. Et værre roderi.

Det havde været mere hensigtsmæssigt, hvis det var blevet kordineret med nedgravning af spildevandsledninger, vandrør og el-kabeler. Nå – men hvad ved vi om det!?!

Det positive er, at vi får nye stikledninger hele vejen fra hovedledningen og ind til husets teknikrum.

Fjernvarmeledning tilsluttes til rør (i den røde ramme)

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.