Indervægge færdigmonteret

Så blev de færdige med montering af letbeton indervægge, selv om vejret har ikke været det bedste de her dage. Regn, slud, hagl og hård vind med omk. 4-5 +grader. Vi håber at fugten forsvinder fra væggene igen.

Nu begynder det at ligne et rigtigt hus, og ikke bare tegninger på papir. Svarer rummene så til det, som vi havde forestillet os?  Joh – det er vist ikke helt ved siden af. Indtil videre i hvert fald. Men håndværkerne har haft lidt travlt hist og pist med skillevæggene. Jeg skal have en snak med byggelederen og vores rådgivende ingeniør.

Loftet skal op til kip, i køkken alrummet.

Efter planen begynder de på tagspær på torsdag.

Har talt med byggelederen om indervæggene. Han har foretaget kvalitetskontrol i dag. Rapporten kan læses her: H P Simonsens Alle 21_Byggepladsbesøg_Kvalitetssikring

Anette Krog kommer på kontrolbesøg på fredag den 24. marts.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.