Haven “vintergraves”

I dag blev de sidste “haveplanter” fjernet og afleveret i containeren. Herefter blev stikledninger til el., spildevand, fjernvarme og vand gravet fri, så de kan lukkes og afbrydes. Der lægges nye stikledninger ud til vejen, når det nye hus bygges. Jeg havde i forvejen været i kontakt med Byg og Miljø ved Odense kommune og FjernvarmeFyn for at høre hvordan vi skulle forholde os til stikledningerne, når huset blev fjernet og erstattet af et nyt.

Jan gravede med den store skovl. Jeg brugte den lille. Vi fandt både en gammel bygasledning (uden gas), og et gammelt beton fjernvarmerør som ingen kendte noget til. Fjernvarme Fyn har indvilliget i at fjerne røret, der indeholder asbest, uden beregning, når huset er revet ned. Røret løber på langs af grunden og ind til huset. Den skal bare væk!

Først i billedet ses det gamle betonfjervarmerør, som er ca. 40 cm i diameter, dernæst to fjernvarmerør, og længst væk ses den gamle gasledning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.