Købsaftale

Det lykkedes at få prisen reduceret betydeligt efter nogle seje forhandlinger, hvor sælger bl.a. gjorde krav på stort set alle hvidevarer i huset. De var i forvejen godt brugte og repræsenterede i vores øjne ikke en større værdi, så det accepterede vi.

I dag kl. 10 har vi underskrevet en købsaftale hos Nybolig om køb af huset på H.P.Simonsens Allé 21, i Sanderum. Med overtagelse 1. oktober 2016. Lejerne i huset skal være fraflyttet senest på overtagelses datoen.

Vi skal nu til at planlægge nedrivning af huset, og i samarbejde med HusCompagniet i gang med at udarbejde skitser og tegninger til et nyt hus. Noget vi ikke har prøvet før. Det bliver spændende og sikkert også tidskrævende. Foreløbigt er der ro på indtil den 1. oktober.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.