Gulvklinker og vægfliser

Mandag den 1. maj 17 kl 7.00 havde vi møde med flisemurer Bjarke Schmidt Nielsen fra Kerteminde. Her blev de sidste detaljer vedr. gulvklinker og vægfliser i brusenicher aftalt. Han forventer at skulle bruge hele ugen.

Begge badeværelser er blevet vådrumssikret før der lægges klinker. Den røde farve er primer, en grunder der påføres, før klinkerne klæbes fast til gulvet.

Et kik ud i bryggerset. Klinkerne er endnu ikke fuget.

Her ser vi gulv og afløb i en af brusenicherne. Foran i gulvet lidt til højre ses en metal kantliste, der hvor man træder ind i brusenichen.

Her ses bruseniche med vægfliser. I venstre side af brusenichen skal der monteres en glasvæg og i højre side en glasdør. Til venstre i billedet ses cisterne til væghængt toilet.

Et kik ind i køkken alrummet. Det er en hel anden oplevelse nu for første gang at se et helt gulv med de cementgrå Raw-klinker, som vi ellers kun har set i et enkelt eksemplar. Valg af gulvklinker var svært, men nu kan vi se, at vi valgte rigtigt.

Bjarke i gang med de sidste gulvklinker. Nu mangler kun fugning, der dog først kan udføres i morgen.

 

Mørtelsiloen er ankommet. På fredag morgen leveres mursten, og så kan murerne gå i gang med udvendig isolering og opmuring af facade / ydermur.

De to bygherrer får lige tid til at nyde forårssolen.

I formiddags havde vi møde med byggeleder Chr. Hansen og Anette Krog fra 103 Rådgivende Ingeniører. Anette var på kvalitets kontrolbesøg.

Se Anettes rapport:  1_H P Simonsens alle 21 Odense_Fliser og andet

Chr. Hansen oplyste at fugtmålinger viser at huset nu er udtørret, så maleren kan gå i gang med spartling af vægge, når flisemureren er færdig.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.