Skelkonstatering og boreprøver

Hvor er det nu lige at skelpælene befinder sig, og er de der overhovedet? Det er vigtigt at få opklaret når der skal bygges hus. Derfor må landinspektøren fra GeoPartner på arbejde.

Alle skelpæle er heldigvis hvor de skal være.

Og hvordan mon undergrunden er? Er den stabil nok til at der kan bygges? HusCompagniet bestiller ingeniørfirmaet Sloth og Møller til at udføre geotekniske boreprøver ned i 3 meters dybde, for at undersøge jordbundsforhold, grundvandsforhold, funderingsforhold, m.v. Det nye hus må ikke så gerne slå revner.

Vi er nu ikke så bekymret. Det er et gammelt villakvarter. Og huset der lå der, havde ingen sætningsskader. Der havde ganske vist været problemer med kloakken i kælderen. Men det skyldes andre forhold.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.